dimecres, 17 de març del 2010

No podrà ser

ACABEM DE REBRE AQUEST MAIL:
T'escric aquest correu tan ràpid com puc. Acaben d'ingressar d'urgències a causa d'un neurotòrax al nostre guitarrista, a l'altra meitat d'AraÉsDemà, l'Oriol Gallego. Demà mateix l'operaran a Bellvitge. Hem suspès el recital de demà a la Llibreria Odissea de Vilafranca i em veig obligat a dir-te que hem de cancel.lar el recital de dimarts a Ocata. Et pregaria que el poguèssim postposar per més endavant, quan un cop recuperat es torni a veure en cor d'agafar la guitarra.

Ha estat tot inesperat, extremadament inesperat, i encara me'n faig creus de perquè sempre la vida et fa baixar als inferns quan més al cel et trobes. Dissabte vam presentar l'espectacle al nostre poble i l'Oriol, més que mai, va fer una actuació sublim, de mestre. Vam acabar el recital i ens vam dir l'un a l'altre que la feina feta durant mesos havia valgut molt i molt la pena, i que ens moríem de ganes d'iniciar l'engranatge de recitals aquí i allà transportant la paraula d'Estellés a la gent. I de sobte, un revés inesperat.

Espero que ens comprenguis. De totes formes, et convido a que vegis un tastet de l'espectacle en forma de video; n'hem penjat quatre a l'apartat "Multimèdia" de la nostra pàgina web [ http://www.araesdema.com ] , ja els veuràs, són els quatre on surto amb samarreta lila.

Respont-me aviat i perdona'm pel desgavell.

Una forta abraçada,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada